Обавештење за А3 и Б2 групу прве године, као и за групу IV друге године (којима наставу држи наставник Биљана Вукчевић Лацковић) и САМО за ове групе

Драге колеге,

За све оне који нису успели да се уклопе у већ објављене термине за добијање потписа из предмета Енглески језик нудим вам још једну опцију.
Дакле, сутра 11. 1. можете се определити за једно од два решења:

Опција 1
У четвртак, 11. 1., дођите тачно у 10 и 30 у амфитеатар на Анатомији. То је редовни термин наставе за 1. годину који ћу искористити да свима који данас из неког разлога не могу да предају индекс, поделим потписе.
Ово сам вам већ објавила јуче.

Опција 2, додатни термин

У четвртак, 11. 1., између 9 и 14х ( не касније!) предајете свој индекс и картон на Катедру хуманистичких наука, тачније на полице исоред наших простирија. Молим вас да пазите да спустите на ПРАВУ полицу која је јасно означена називом предмета, мојим именом, вашом годином студија и групом. У индекс, у првој слободној рубрици уписујете Енглески језик 1 односно Енглески језик 2, затим у том реду у квадратићу за предавања уписујете 15, а у квадратићу за вежбе такође 15. У картону морају бити уписани сви датуми за све седмице. Картон савијате на пола (обавезно!) и тако савијеног га убацујете у индекс и то баш на оној страници где сте попунили рубрику за предмет. Потписане индексе можете покупити у петак ујутро од 8 надаље са истог места. Немојте улазити у просторије Катедре, ја долазим тек поподне (после 14х) да потписујем индексе, кад завршим наставу, а ви имате на располагању све до 14 часова да оставите индексе онда када вам буде одговарало. Уколико сте друга година и хоћете да предате и бонус задатак само га убаците заједно са картоно у индекс. Ако сте прва година, а још нисте предали памфлет, морате га предати као група, дакле, своје индексе са уметнутим картонима и памфлет све заједно убаците у танку провидну фасциклу или кесицу, савијте и предајте.

 

Наставник
Биљана Вукчевић Лацковић

Остале вести из категорије